Sabtu, 05 Desember 2015

November 2015 Lip Products Favorite!

Hai hai haiii.. finally all my busy day ended yesterday! Not really but i think that i could upload a few post in a moth now! 

Untuk kali ini, as you know ghat i'm sooooo obsessed with lip product, so here it is, my favorite lip product of the month! Let's check 'em out!

1. Bourjois - Rough Edition Velvet in 07 Nude-ist

This is the perfect nude shade for me. The colour pay off was so great and the lasting for this lip stick also so great! Daebak! Pokoknya wajib banget deh dicoba lipstick yang satu ini dari bourjois. ( sssstttt... sebenernya i've been searching this lipstick for years. and finally dpt jugaaaa lipstick iniii.) 

2. 3CE - Matte Lip Crayon in #Blushed

I'm so into 'nude' colour lately. Kali ini masih dengan texturematte tapii warna matte yang dihasilkan memiliki orange undertone. Texturenya gak bikin kering tapi untuk lastingnya gak sebaik bourjois sih. But believe me that this is also one of my holy grail this year! 

3. - Bukchun Burgundy

Fall wasn't complete without any dark lips around right?! Jujur ini pertama kalinya g coba make up product dari Banila co setelah sebelumnya g cobain their holy grail make up primer. So far, g demen sama kualitas dari lipsticknya, color pay offnya juga bagus, cuma kurang long lasting aja sih. but who cares? we can always add some more! 

4. Bourjois - Rouge Edition Velvet in 08 Grand Cru

And last but not least, the matte dark  red lipstick to vamp up your look. You know kan kalau dengan masuk ya lipstick yang satu ini ke dalam jajaran favorite g di bulan november ini menandakan seberapa sukanya g sama lipstick yang satu ini. haha. 

So that's all my all favorite lips for this month and see you in the next post! bye.